Bostad med tre sovrum, privat trädgård eller takterrass endast 400 meter från stranden!

från 169.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Vill du ha gångavstånd till Medelhavet är dessa fina bostäder något för dig!

Mellan Punta Prima och Flaya Flamenca (Orihuela Costa) hittar du detta underbara bostadsområde. Punta Prima har ett underbart läge precis vid havet. Det är en typisk spansk badort på den södra delen av Costa Blanca. Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Punta Prima har härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en lång strandpromenad med affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen. Punta Prima ligger tio minuters bilresa söder om Torrevieja, och alla dess bekvämligheter såsom shoppingcentrum, Las Habaneras, vattenpark, kasino, bowling, marina och Playa Flamenca med sina vackra stränder. För de mer energiska kan du nå Torrevieja till fots, bara trettio minuters promenad längs fina kusten tar dig dit.

På lördagar kan du göra ett besök på den lokala marknaden vid Playa Flamenca för att köpa frukt och grönsaker, skor, väskor och kläder.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 45 minuter bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Här finns lägenheter med två eller tre sovrum och två badrum med öppet kök / vardagsrum. Lägenheter på bottenvåning har privat trädgård och lägenheter på övervåning har takterrass.

I området finns också radhus med tre sovrum, två badrum och en extra toalett, dessa radhus privat trädgård.

Alla bostäder har egen parkeringsplats och tillgång till det stora gemensamma området med trädgårdar och två pooler. Bostäderna ligger endast ca 400 hundra meter från Medelhavet och du promenerar till närmsta sandstrand. Vi skickar gärna mer information till dig om den bostadstyp du är intresserad av.

 

Lägenhet med två sovrum med havsutsikt från 154 000 euro! 

Radhus med tre sovrum, privat trädgård i varierade storlek (30,50 eller 100 kvm) från 169 000 euro!

 

Område / Adress

Calle Sta. Rita, 2, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades