Bostad med 500 meter till havet!

från 133.950 € · Lägenhet · Till salu

Information

Drömmen om en bostad med gångavstånd till stranden är fullt möjlig! Detta projekt får härliga lägenheter med endast cirka 500 meters avstånd till den fina Lo Pagan-stranden, inom samma avstånd finner du också allt annat du behöver.

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av  städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Bostäderna är fördelade på lägenheter på markplan och lägenheter på andra våningen. Lägenheterna på markplan får totalt 50 m2 terrasser, genomgående med terrass både fram och bak. Väljer du en lägenhet på andra våningen kan du njuta av en terrass på framsidan på 11 m2 och en takterrass på hela 63 m2. Båda alternativen ger dig möjlighet att njuta av solen hela dagen.

Kökslösningen har en praktisk ö med frukostdisk. Lägenheterna har även matsal, kök och vardagsrum. Alla lägenheter får egen privat parkeringsplats på området. Det finns tillgång till gemensam pool och grönområden.

Vi har möjlighet att visa dig både lägenheter, bungalows, radhus och villor i olika prisklasser, både i San Pedro del Pinatar och i andra delar av regionen. Allt inom 30-55 minuters bilfärd från Alicante flygplats.

Det finns några nyckelfärdiga bostäder i denna pågående etapp, nästa är inflyttningsklara januari 2018

Det finns endast två bostäder kvar i detta projekt! (180108)

Bottenvåning två sovrum, boyta 68,55 kvm, med terrass på båda sidor om huset, pris 133.950 euro+ skatt och avgift

En trappa upp med två sovrum, boyta 68,55 kvm, med 66,42 kvm takterrass, pris 154.950 euro+ skatt och avgift

 

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

 

Område / Adress

San Pedro del Pinatar, Calle las Palmas, 30740, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades