Designvilla enligt Feng shui i El Campello!

892.500 € · Villa · Till salu

Information

El Campello tillhör Alicante-provinsen på Costa Blanca. El Campello är en charmig levande medelstor spansk stad. Befolkningen varierar från ca 26’511 invånare vintertid, till ända upp emot 100’000 vid högtider, festivaler och under sommartid. Här finns all service som behövs såsom affärer, restauranger. Kommunikationerna är goda med spårvagn till Alicante i söder eller Benidorm i norr.

El Campello har 250 soldagar om året, och årsmedeltemperaturen ligger på behagliga + 19º!

Närheten till havet är förstås också en fördel för staden! Till El Campello hör hela 23 km kust. Förutom den enastående sandstranden finns här också klippstränder att snorkla eller bada från. Stranden har naturligtvis blå flagg och är försedd med badvakt.

Detta är en minimalistisk villa ritad av arkitekten Toto Baeza, den är byggd 2012. Det finns endast en och den har en unik utformning. Stor hänsyn har tagits still ljusinsläpp och öppna ytor. Villan har en känsla av Feng Shui, villan har en obruten vägg som vetter mot väster utan fönster. Denna vägg skapar en trygg känsla, upplevelsen är att man kan luta sig tillbaka och slappna av. Villan är genomgående designad med mycket glas och ljusa material. Fasaden omges på tre sidor av spalje av metall för att på sikt omges av total grönska av klätterväxter, detta förhöjer även säkerheten av villan.
Villan ligger i området La Font som är en mycket väl ansedd plats att bo. Villan är på totalt 364 kvadratmeter och har upp till 6 sovrum. De tre badrummen är ljusa och porslinet är av Italiensk design. Ett av badrummen har en jacuzzi där du kan slappna av och njuta av utsikten.
Tomten är på 900 kvm med en rejäl pool på 12 X 4 meter, på tomten finns även grillplats och en öppen yta som kan nyttjas till badminton eller bollekar för barn.
Villan är förberedd för aircondition/uppvärmning, den säljs delvis möblerad.

Villan ligger ca 1 km från havet. Service, butiker och restauranger fnns det gott om i El Campello ca en kilometer från villan. Ca 150 meter från bostaden går buss både till Alicante och Benidorm.

Garaget rymmer upp till 3 bilar.

Denna villa ligger mycket ostört och insynsskyddad, den gränsar till skyddad mark och har mycket öppen och härlig utsikt.
Årliga kommunala fastighetsskatten (Suma) är på 2500 euro.

Pris 892 500 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Område / Adress

Urbanizacion la Font, 10B, 03550, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades