Enastående lyxvilla vid La Finca Golf!

från 429.000 € · Villa · Till salu

Information

Dessa enastående villor med tre sovrum och tre badrum byggs på mycket fina tomter vid La Finca Golf.

La Finca golfklubb ligger i natursköna omgivningar av stor skönhet och med fantastisk miljö. Anläggningen är öppen för dem som vill spela golf i hjärtat av naturen samtidigt som de kan njuta av närhet till stränder, båtklubbar och en mängd andra faciliteter och tjänster bara några minuter bort med bil.
Flera sjöar med rinnande vatten präglar både skönheten och svårighetsgraden på banans 18 hål. Banan har med sin miljö samtidigt skapat en fin livsmiljö för en mängd olika vattenlevande fåglar, såsom änder och hägrar, samtidigt som den inre delen av banan bjuder på olivträd och palmer. Helheten skapar en unik och vacker bakgrund av vegetation med tydliga inslag av medelhavskänslan.

Algorfa ligger bara någon km bort, det är en liten mysig stad på södra Costa Blanca i Spanien, här finns allt du behöver. Du kan antingen flyga till Alicante flygplats eller till Murcia.

Villorna ligger endast  ca 10 minuter från de ändlösa stränderna i Guardamar!

Villorna är lyxiga och innehar många fina detaljer och mycket hög finish.

Planlösningen är öppen med kök, vardagsrum och matplats i ett härligt rum med direkt utgång till terrassen på markplan.  Villorna har också stora takterrasser (89 kvm) med magnifik utsikt över omgivningarna. Villorna byggs på tomter från 450-500 kvm.

 

 

Villa med tre sovrum, tre badrum, takterrass, pool, trädgård med plats för parkering från  429 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

 

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av dessa mycket lyxiga villor!

 

Område / Adress

La Finca Golf & Spa Resort, Algorfa, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades