Fantastisk lägenhet i Villamartin!

från 139.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Moderna och stilfulla lägenheter med 2 eller 3 sovrum och stora terrasser. Lägenheterna har fin utsikt över det gemensamma poolområdet . Anläggningen har en vacker trädgård med pool och en privat parkering. Butiker och restauranger finns i den omedelbara närheten, och inom 1 kilometer hittar du flera golfbanor.
Villamartin är en autentisk stad vid medelhavet med ett brett utbud av tjänster. I över 40 år har det varit en golfturistattraktion. Med höga förväntningar på omgivningen har tjänster utvecklats och många kommersiella centra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker, apotek etc finns i närheten.

Villamartín byggdes runt en av de mest prestigefyllda golfbanorna på Costa Blanca, Villamartín med en rad utmärkelser och kvalitetsbetyg. Bara en kort bit bort kan du hitta 3 andra golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området.

Välkommen att kontakta oss så ordnar vi en visning av bostaden.

Från 139 000 eur plus skatt och avgift

Kartan visar inte den faktiska adressen, bara en indikation på området.

 

Område / Adress

Villamartín, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades