Fantastisk lyxvilla i Torrevieja!

690.000 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Denna villa har allt du kan önska dig!

Lyxvillan ligger endast något kvarter från matbutik, apotek och restaurang.

Endast några minuter i bil tar dig  till flera golfbanor som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor eller till köpcentrum som Los Dolces eller Zenia Boulevard där det finns oanande möjligheter till shopping och ändlöst antal restauranger där man kan njuta av den spanska gastronomin.

Du har cykelavstånd till havet ca 2,5 km.

Villan har flera terrasser, takterrasser, privat pool på 50 kvm och grillplats!

Här finns fyra sovrum med inbyggda garderober och även hela fem badrum!

Köket levereras med fullt utrustat kök med vitvaror från Bosch i rostfritt.

Tomten är på hela 818 kvm, denna levereras helt färdigställd med träd, trädgård, utedusch, grill med diskbänk och bänkskiva och privat pool på 50 kvm med saltvattensystem och led belysning!.

Aircondition finns installerat i sovrum och vardagsrum.

Entresystem med bildvisning.

Villan har även ett rejält garage med elektrisk port samt parkeringsplats på tomten.

 

Välkommen att höra av dig för mer information om denna fantastiska villa! Vi mailar gärna planskissen då den får bättre upplösning.

 

 

Område / Adress

Avenida Mediterráneo, 20, Torrevieja, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades