Fantastisk lyxvilla med privat pool och havsutsikt i Pilar de la Horadada

285.000 € · Villa · Till salu
Lyxvilla med privat pool!

Information

Njut av soliga dagar året runt från din terrass och njut av den läckra havsutsikten!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge endast ca 3 km från kusten och precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Pilar de la Horadada är administrationscentrum med stadshus och fler servicetjänster än i Torre de la Horadada och har en större andel spanska fastboende invånare under hela året. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du med cykel eller på några få minuter med bil. Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden i Torre de la Horadada ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Pilar och Torre de la Horadada ligger längst söderut i vår region, och ändå bara 50 minuter från Alicante flygplats.

Från villan är det promenadavstånd till all tänkbar service i Pilar de Horadada, restauranger och shopping. Till kända platser som det enorma köpcentret La Zenia Boulevard, Playa Flamenca och Punta Prima är det endast 25-30 minuter. Torrevieja når du på ca 20 minuter. Från ditt nya hem i Pilar de la Horadada tar du dig därmed enkelt till både servicetjänster och alla kända platser längs kusten i Costa Blanca, med bil eller cykel.

Denna modernt designade villa har en planlösning med öppna ytor. Stor hänsyn är också tagen till umgängesytor. Kök, matplats och vardagsrum är sammanhängade och från hela ytan finns flera utgångar till en fin uteplats i trädgården, perfekt anpassat för att laga mat och umgås samtidigt.Villan har tre rejäla sovrum och tre badrum. Villorna är fristående på tomter om ca 250 m2. Villan har en stor takterrass på 67,5 m2 med havsutsikt, här ryms ett rejält utekök eller varför inte en jacuzzi?

Privat pool på 6×3 meter ingår i priset likaså en färdigställd trädgård.
Fler detaljer som ingår i priset är bland annat elport med fjärrstyrning, parkering på tomten och golvvärme i badrummen. Förinstallerade luftkonditionering kyla och värme genom kanaler.

Denna villa är enormt fin och bör ses!

Du har nära till havet men fortfarande en integritet i din egen trädgård.

Från 285,000 euro + skatt och avgift

Välkommen att kontakta oss för visning av bostaden eller mer information!

 

Område / Adress

Calle lo León, 23, 03190 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades