Fantastisk villa med privat pool i Ciudad Quesada!

från 245.000 € · Villa · Till salu

Information

Denna vackra villa ligger i samhället Cuidad Quesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark. Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan i närheten: Villamartin, Las Ramblas och Campoamar är de som ligger närmast.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar.

För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blå-flaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.

Dessa fina villor byggs med underbar utsikt över saltvattenlagunen mellan Quesada och Torrevieja samt den omgivande odlingsmarken. Alla villor byggs med ett litet höjdöverläge jämfört med de framför vilket säkerställer utsikten. Villan är supermodern med solpanel för uppvärmning av varmvatten osv. Detta är just nu ett av de absolut mest prisvärda villorna på marknaden sett till läge, vad som ingår osv. En villa som är i princip identisk med denna byggs av samma byggare i Benijófar om spansk småstadsidyll är vad man söker.

Allt man behöver kommer att finnas inom promenadavstånd, tex så planeras en livsmedelsbutik ett stenkast bort. Villorna har tre sovrum och tre badrum varav ett en suite. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med direkt utgång till den härliga terrassen. Alla rum i villan har stora fönster för att maximalt njuta av ljuset vid Medelhavet.

Airkondition, belysning och privat pool ingår i priset.

Möjlighet finns även till en takterrass på 50 kvm!
Pris från 245 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Hör av dig redan idag för att boka en visning.

 

Område / Adress

Avenida del Salvador, 53, 03170 Rojales, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades