Fantastiska lägenheter med havsutsikt!

från 315.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Javea är en liten kustskatt som omges av klippiga uddar och är ett utmärkt exempel på en plats där den gamla världen möter modern energi. I den gamla stadsdelen hittar du en 1300-talskyrka och lämningar från de murar som byggdes för att hålla pirater borta. Ta en tur till den vackra grannbyn Arenal, fylld till brädden av affärer, restauranger, strandbarer och nattklubbar.

Detta är ett lyxigt bostadsområde! Nu finns endast en 3-rumslägenhet kvar som har byggts med material av toppkvalitet. Här finns generösa gemensamma områden med trädgård och en rejäl swimmingpool, perfekt utformat och designat för komfort och avkoppling.

Bostäderna har öppen planlösning med kök och vardagsrum med matplats i ett härligt stort rum. Lägenheterna har två badrum varav det ena är en suite. Lägenheter på bottenvåningarna har privata trädgårdar, medan de på högre plan har utsikt över havet. Alla bostäder inkluderar en garageplats och förråd.

Området har direkt tillgång till stranden Primer Montañar Beach, även känd som Benissero Beach, en två kilometer lång kustremsa som har många restauranger och strandbarer. Butiker och andra tjänster är nära så dagliga resor med bil är onödiga.

En cykel- och gångbana passerar i anslutning till området, denna förbinder hamnområdet med Arenal Beach och erbjuder en perfekt miljö för promenader eller cykelturer i det spektakulära kustlandskapet längs Javea kusten. Här blandas klippig bergsmiljö med enastående vackra stränder, allt i en välutvecklad och lättillgänglig harmoni!
Alla bostäder har centralvärme / luftkonditionering, inbyggd ugn, keramikhäll, fläktkåpa och värme/ljudisolering. Hiss finns i fastigheten.

 

En lägenhet med tre sovrum finns tillgänglig från 315 000 euro plus skatt och avgift.

 

Hör av dig till oss om denna bostad är något för dig!

 

Område / Adress

Partida Mt Montañar I, 37, 03738 Bahía de Jávea, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades