Fantastiska radhus i Agua Nueva Torrevieja

från 187.000 € · Radhus · Till salu

Information

Perfekt läge för att leva året runt eller för semestrar! Allt är klart, bara att flytta in!

Dessa radhus ligger i Aguas Nuevas, ett av de bästa områdena i Torrevieja. Alla bekvämligheter är inom några minuters promenadavstånd (skolor, shoppingområden, snabbköp, barer, restauranger, butiker). Det är även nära till sportcenter i Torrevieja.

Husen har modern design och genomtänkt planlösning. Bostaden består av 3 sovrum, två toaletter/badrum och en boyta på ca 80 kvm.

På markplan finns ett inbjudande vardagsrum, ett öppet kök (som enkelt kan skärmas av om så önskas), två trevliga sovrum och ett badrum med toalett. På övervåningen finns ett stort sovrum på 10,1 kvm med tillgång till egen toalett samt en solterrass på 32 kvm. Solterrassen kan nås direkt från sovrummet eller från trappan. Varje bostad har en stor trädgård på ca 80 kvm så att du till exempel kan plantera egna fruktträd. Tomten rymmer även en veranda och en egen parkeringsplats.
Bostadsområdet har en gemensam pool med separata zoner för barn och för vuxna och en trevlig jacuzzi. Området har också en egen padelbana omgivet av stora grönområden och trädgårdar.

Bostaden säljs med alla vitvaror och ett möbelpaket. Kan det bli bättre??

Från 187 000 € + skatt och avgifter

 

Hör av dig redan idag, endast ett fåtal kvar!

 

Område / Adress

Calle Alborán, 7V, 03183 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades