Fantastiska radhus i Villamartin.

från 190.000 € · Radhus · Till salu

Information

Välkommen till detta mycket fina projekt i Villamartin!

Villamartín är en samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver.

Dessa radhus byggs med två eller tre sovrum.

Den fina La Zenia stranden ligger bara några minuter med bil från bostadsområdet.

Komplexet byggs enligt senaste byggnormer med en modern design.

Detta radhus ligger i ett lugnt och trevligt område. Inom några minuter i bil finner du allt du behöver!

Detta flexibla radhus består av antingen två eller tre sovrum och två eller tre badrum, du väljer vilket alternativ som passar dina behov bäst. Hela bostaden är ljust designad och har öppen planlösning. Solterrass på taket ingår i priset och här finns möjlighet till ett utekök. På flera av tomterna finns även plats för för privat pool eller jacuzzi.

Området har även en gemensam pool och härligt grönområde.

Några minuter i bil tar dig till flera fina stränder vid Medelhavet, välj din favorit mellan många fina blå-flaggade stränder.

Det finns även möjlighet att köpa dessa radhushus fullt möblerade och inflyttningsklara, se nedan

 

Radhus med två eller tre sovrum, två eller tre badrum, 87,7 kvm boyta,  trädgård och solterrass på taket, från  190.000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

 

Inflyttningsklara från juni 2018.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning eller skickar mer information!

 

Område / Adress

Calle Bidasoa, 11, Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades