Fantastiska villor med havsutsikt och privat pool i Cabo roig!

från 294.000 € · Villa · Till salu
Endast en villa kvar!

Information

Cabo Roig är en populär badort som ligger i ett område som kallas Orihuela Costa på den södra delen av Costa Blanca. Med fantastiskt väder och Murcia flygplats bara 20 minuters bilresa söderut och Alicante flygplats 40 minuter med bil norrut, är det inte konstigt att Cabo Roig blivit en populär plats för både turister och permanent boende. Endast ca 1 km ligger bort från dessa bostäder ligger de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina.

Dessa fina villor ligger i ett lugnt område men har ändå närhet till allt. Du har alla tjänster som du behöver, till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, Las Colinas eller Lo Romero.

Villorna är byggda med högsta standard på tomter mellan 215-304 m2. Villorna  har två våningar och en privat takterrass på 32.50 m2.

De består av har tre sovrum och tre badrum. De har en öppen planlösning med kök/matplats och vardagsrum i ett härligt rum.

Villorna levereras med många fina detaljer, som exempel kan nämnas:

Platsbyggda garderober i alla sovrum

Elektriska persienner

Parkering på tomten

Förberett för a/c med dolfa kanaler

Fullt utrustade badrum

Privat pool

Belysning inne och ute

Pris från 294 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

 

Område / Adress

Calle Jónico, 6, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades