Inflyttningsklart boende nära flera golfbanor!

från 168.000 € · Radhus · Till salu

Information

Detta exklusiva bostadsområde ligger mellan San Miguel de Salinas och Campoamor. Byggnaderna är modernt  formgivna i ”avant garde-stil” och bostäderna toppmodernt designade för stil och funktion. Området är tillträdesbegränsat (ett så kallat gated community) och har mycket fina grönområden och en stor designad pool. Det ligger i en underbar miljö vid Medelhavet med nära till fyra av de bästa golfbanorna i området. Området omges av saltsjöarna i Torrevieja och La Mata och det är även nära till en mycket fin nationalpark, Sierra Escalona, med 150.000 kvadratmeter pinjeskog.

I detta exempel har radhuset 2 sovrum och 2 badrum samt en extra gästtoalett. Det är byggt med högsta standard på material, till exempel: marmorgolv i hela bostaden, extra tjocka bänkskivor i granit i köket, vackra detaljer med träpanel, integrerad luftkonditionering i taket, extra tjocka isolerade väggar, dörrar och fönster med kvalitetshandtag, etc. Allt är genomtänkt in i minsta detalj för din bekvämlighet.

På bottenvåningen hittar du ett stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Här finns också ett öppet kök och tvättstuga, gästtoalett och trappa till källaren. Källaren mäter 33 m2 här har du också har tillgång till en privat parkeringsplats under jord.

En trappa upp hittar du båda sovrummen varav det stora har ett eget badrum en suite och utgång till en terrass.

Här finner du även det andra sovrummet och ytterligare ett badrum, båda sovrummen har inbyggda garderober.

Terrassen har utsikt över den gemensamma  trädgården, här finns också trappan till den magnifika takterrassen  Från takterrassen har du utsikt över saltsjöar, berg, Torrevieja och Medelhavet.

Radhusen säljs fullt möblerade där även vitvaror, parkering och förråd ingår i priset.

Detta är definitivt en fastighet som måste ses för att ges rättvisa.

Två sovrum, 85,6 kvm boyta, terrasser 35,53 kvm samt takterrass 43,66 kvm pris från 168 000 EUR + lagstadgad skatt och avgifter.

Tre sovrum, 104 kvm boyta, terrasser 39 kvm samt takterrass 45,25 kvm pris från 236 000 EUR + lagstadgad

Kontakta oss för en visning av dessa populära bostäder!

Område / Adress

Calle los Hernandez, 9, San Miguel de Salinas, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades