Stor lägenhet i Arenales del Sol!

från 310.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Bostäderna ligger i Arenales del Sol i underbart läge med bara 200 meter till Medelhavet. Omgivningarna är mycket natursköna och till stora delar skyddade pinjebevuxna sanddyner. Ni promenerar till en underbar strand med kristallklart vatten och nästan tre kilometer av fin gyllene sand och exotiska sanddyner. På några få minuters promenadavstånd finner ni även naturreservatet Clot de Galvany, känt för sin stora biologiska mångfald. Området är 366 hektar stort och här kan ni uppleva en fantastisk miljö som bland annat består av våtmarker vilka ger förutsättningar för en mycket värdefull flora och fauna.

Lägenheterna finns med 2, 3 eller 4 sovrum varav många har underbar utsikt över Medelhavet. Lägenheterna är ljusa och genomtänkta i minsta detalj för att underlätta din vardag, bland annat finns inbyggda garderober, dubbelglasfönster, aluminiumjalusier, säkerhetsytterdörr och porttelefon med bildpresentation. Självklart är rör/slangar för aircondition fördragna dolt i rummen. Materialvalen är av högsta kvalitet. Lägenheterna har privat förråd i källaren och plats i garage med direktanslutning från hiss. Området är tillträdeskontrollerat.

Lägenheterna har stora terrasser, och väl tilltagen boyta. Här finns lägenheter upp till 300 kvm!

Ni finner alla tänkbara tjänster och service i närheten, till exempel sjukvård, shoppingområden, restauranger och golfbanor.

Beträffande kommunikationer så ligger området mycket bra till, endast några få kilometer från Alicante. Nära till både Elche och Santa Pola, nära till småbåtshamn, tågstationer och 5 minuter med bil från den internationella flygplatsen.

En idealisk plats att njuta av livet på, med alla bekvämligheter, omgiven av sol, strand och natur.

Bostadsområdet har ett gemensamt område på mer än 24.000 m2 med 4 pooler, varav en är motionsbassäng med banor, padelbanor, lekplatser och grönområden.

 

Frågan är om ett boende kan bli så mycket bättre?!

Prisexempel för en lägenhet om två sovrum, tre badrum,  inklusive två garageplatser från 240.000 Euro plus lagstadgad skatt och avgifter.

Prisexempel för en lägenhet om tre sovrum, två badrum,  inklusive garage från 290.000 Euro plus lagstadgad skatt och avgifter.

Prisexempel för en lägenhet om fyra sovrum, tre badrum,  inklusive två garageplatser från 310.000 Euro plus lagstadgad skatt och avgifter.

 

Område / Adress

Paseo Soria, 113, Arenals del Sol, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades