Fantastiskt parhus på golfbana!

189.900 € · Villa · Till salu
Endast en kvar!

Information

Lyxigt parhus på golfbana!
Välkommen till Vistabella Golf, när du kommer hit för första gången kommer de att uppleva något alldeles speciellt. Du kommer att känna att varje detalj är anpassad för din upplevelse och njutning. Upptäck ditt golfparadis nära Torrevieja, Alicante på Costa Blanca i Spanien.

Vistabella är mer än en golfbana, tack vare ett unikt landskap med mer än 34 hektar fantastisk Medelhavs miljö kan du verkligen spendera underbara dagar här. Bland höjdpunkterna kan nämnas tre majestätiska tallar som utgör Golfbanans logotyp och som kan ses från nästan var som helst på banan.

Banan är designad av Manuel Piñero, tidigare European Tour-spelare, VM, Dunhill Golf Cup och Ryder Cup. Han har lyckats konstruera en riktigt intressant runda, konstruerad på ett sådant sätt att både de mest krävande proffs och amatörer kan njuta av banan lika mycket.

Dessa mycket fina parhus består av tre sovrum och två badrum. Designen är ljus och modern med öppen planlösning. På bottenvåningen finns en rejäl terrass på 21,48 kvm i din egen trädgård, här finns också plats för privat pool. En trappa upp en balkong, totala boytan är på 100,59 kvm.

Denna villan hänger bara ihop ”i ryggen” du har din helt egna tomt med mur runt. Villan på bilden är av en fristående modell.

Pris 189 900 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Område / Adress

Vistabella Golf Homes, S.L., Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades