Fantastiskt pris för mycket fina bostäder i Torrevieja!

från 149.900 € · Radhus · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Dessa fina lägenheter ligger ca  km till havet, perfekt för en cykeltur. Restauranger, butiker mm finns inom gångavstånd.

Här finns bungalows i markplan med privat trädgård eller en trappa upp med privat takterrass. Du kan välja mellan två eller tre sovrum, båda modeller har två badrum. Bostäderna har ett härligt grönområde med en stor pool.

Bostäderna är av två typer: en lägenhet på bottenvåningen med två sovrum, två badrum och trädgård; lägenheterna på den översta våningen består av två sovrum, två badrum, en stor takterrass vilken medger ett rejält utekök eller varför inte en jacuzzi?  Lägenheterna av båda typerna har ett öppet modernt kök integrerat med det kombinerade matrummet / vardagsrummet. Ett av sovrummen har badrum en suite. Boytan är  75,8-78,1 kvm och underjordisk privat parkering ingår till båda typerna. Möjlighet finns att få ett förråd på ca 7 kvm mot pristillägg. Då köket liksom övriga ytor är mycket väl tilltaget finns möjlighet att låta bygga ett tredje sovrum mot ett tillägg på 4000€, vilket innebär ett mycket bra pris för en bostad med tre sovrum.

Bostaden byggs med höga krav på kvalitet, materialval och finish:

 • Byggd enligt senaste standard för god termisk- och ljudisolering
 • Hela bostaden är förberedd för central luftkonditionering genom dolda kanaler
 • Säkerhetsdörr och porttelefon
 • Antihalkbeläggning på terrasser och klinker på golv i lägenheten
 • Inbyggda garderober i sovrummen med skjutdörrar
 • Fönster av energiglas
 • Aluminiumjalusier för fönster och skjutdörrar
 • Köket utrustat med skåp och lådor samt köksfläkt
 • Toaletter utrustade med porslinsvaror och skåp, speglar och duschdörrar
 • Inbyggda LED-lampor
 • Uttag för Telecom och TV i alla rum

Området har en stor gemensam trädgård med konstgräsytor, palmer och ett brett utbud av växter, simbassäng och bubbelpool. Här finns också barrskogsklädda områden och fina promenadstråk. Allt detta gör bostaden idealisk för att njuta av solen och en härlig tillvaro under hela året.

Bostäderna är leveransklara juni 2018

Lägenhet på bottenvåning 78,1 kvm boyta med 56 kvm trädgård, 13,6 kvm terrass och garage 149 900€

Lägenhet en trappa upp 75,8 kvm boende, takterrass på hela 82,6 kvm!  Ink garage 175 900€ 

Ett tredje sovrum erbjuds till en extra kostnad om 4000 euro.

Välkommen att hör av dig till oss så ordnar vi en visning och mer information om detta objekt!

 

Område / Adress

Calle Cecilio Gallego Alamis, 28, 03183 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades