Fantastiskt pris för nybyggd villa med privat pool i fin spansk by!

från 193.990 € · Villa · Till salu

Information

Denna mycket fina villa byggs i ett lugnt område i den trevliga lilla orten Daya Vieja. Detta är en mycket trevlig liten by endast 10 minuter från Guardamars vackra stränder. Daya Vieja ligger på den västra sidan av floden Segura, en kilometer från San Fulgencio. Byn omgärdas av Daya Nueva, Dolores, Formentera del Segura och San Fulgencio. Den viktigaste ekonomiska aktiviteten i Daya Vieja är jordbruket, här odlas grödor som kronärtskockor, potatis och majs. Plaza del Leon är centraltorget i byn, här finns en läcker utsiktstrappa där du har en härlig utsikt över omgivningarna. Den 8 september varje år firas en festival i byn tillägnad Virgen de Monserrate.

På gångavstånd hittar du flera affärer och restauranger. Flera fina golfbanor finns på nära håll och du har inte långt med bil till all tänkbar service. Detta är en plats att till fullo uppleva och leva spanskt samtidigt som du bor toppmodernt i ett nybyggt hus. Kan man tänka sig en bättre plats att njuta sitt liv av?

Villorna är disponerade enligt följande:
Boyta …………. 116,83 m2

Farstu/terrass……… 5,95 m2

Takterrass………… 25,15 m2
Total byggyta  147,93 m2

På bottenvåningen möts du av en välkomnande entrè. Här finns ett stort öppet kök/matplats/vardagsum med direkt utgång till trädgården. På bottenvåningen finns också ett stort sovrum för dubbelsäng, ett badrum och en extra toalett.

En trappa upp har du ytterligare två sovrum varav det ena har en egen balkong och det andra har direkt utgång till den stora takterrassen. Villan byggs med högsta krav på finish och med mycket hög kvalité på material. Stor hänsyn är tagen till funktionalitet och finess. Vitvaror är inkluderade i priset, likaså privat pool och parkering.

Det finns nu endast två villor kvar i detta projekt, båda är inflyttningsklara nu. Vi kan erbjuda 5000 euro i rabatt i september och oktober.

Från 193 990 euro plus skatt och avgift, variationer i storlek på tomt förekommer därav mindre prisskillnader. I priset ingår bland annat privat pool, elektriska jalusier och larm.

Välkommen att höra av dig till oss om du vill ha mer information om denna villa.

Område / Adress

Av. Las Arenas, 1, 03177 Daya Vieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades