Fin lägenhet 100 meter från La Mata stranden!

från 166.000 € · Lägenhet · Till salu
Endast en lägenhet kvar!

Information

Modern lägenhet mitt i populära La Mata nära havet och dess underbara strand att njuta och koppla av på. Här behöver ni ingen bil, allt som man är i behov av i vardagslivet ligger på gångavstånd.

Två olika poolområden och en gemensam takterrass  mycket mer finns att tillgå samtidigt som ni aldrig har mer än 100 meter till La Matas underbara sandstrand.

Bostäderna består av rymliga sovrum samt vardagsrum med öppet fint kök. Två badrum varav den ena en-suite badrum som tillhör stora sovrummet.

I vardagsrummet är det gott om plats för soffor eller andra sittmöbler samt middagsplats och med utgång till den underbara balkongen.
Här bor ni i mysiga La Mata med sin charm och endast 100 meter till Medelhavet och till den stora underbara La Mata stranden med sin underbara strandpromenad. Lägenheten har en härlig terrass med plats för stolar och bord samt en gemensam takterrass med underbar havsutsikt.

La Mata har en stor marknad varje onsdag där ni kan göra olika fynd. Här bor ni också nära matbutiker, restauranger, kaféer, barer och alla olika bekvämligheter man behöver.

Ett område som präglas av lugn och avkoppling.

La Mata, är en ort belägen 5 km nordost om Torrevieja på Costa Blanca i Alicante i sydöstra Spanien. Orten tillhör kommunen Torrevieja och har en hög grad av invånare från nordeuropeiska länder.

Ovanför den långa La Matastranden finns en fin liten park med fina gångvägar och vattenfall. Perfekt för sköna promenader.

Nu finns endast en lägenhet kvar i detta hus, den har två sovrum och två badrum, vetter mot söder. Nyckelfärdig nu!

Pris 166 000 euro plus skatt och avgifter.

 

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av bostaden.

 

 

 

Område / Adress

Calle del Puerto Romano, 18, 03188 La Mata, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades