Fin lägenhet nära golfbana!

från 249.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Dessa lägenheter är designade och byggda för maximal njutning i det fantastiska Las Ramblas området. Den öppna planlösningen och en stor terrass med utsikt över skog, golf, hav och poolområdet har gjort dessa härliga lägenheter något utöver det vanliga för de speciella köpare som letar efter en unik fastighet.

Du kommer in i lägenheten genom säkerhetsdörren till en liten hall som har två sovrum och två badrum till höger och rymligt vardagsrum med amerikanskt stort kök till vänster.Vardagsrummet är rymligt och modernt och köket är fullt utrustat med högsta kvalitet.Båda från vardagsrum och stora sovrumet man har tillgång till den fantastiska terrassen som är uppdelad i två delar. En del har tak och är inglasad och andra delen är öppen för att utnyttja av den otroliga utsikten. Terrassen är i L-form och har mer än 50 kvm utrymme.

Lägenheterna har två rymliga sovrum med inbyggda garderober och två vackert utformade badrum av bästa kvalitet. (ett av dem är un-suit)

Lägenheterna är ovanligt rymliga och vacker och med sina ljusa material, får du en härlig känsla av harmoni och utrymme.

Denna lägenhet har en sydvänd terrass med sol hela dagen och med enastående panoramautsikt till poolområdet, tallskog och havet.

Den har även en uteplats vid entrén som fint utformad och man har parkeringsplats precis framför fastigheten. Anläggningen har vackra pooler och grönområden,

Las Ramblas golfbana etablerades 1991. Dess utformning är också ett verk av ”Pepe Gancedo” en mästare i att designa golfbanor enligt spansk stil. Golfbanan är byggd i ett vackert landskap av Medelhavet tallar och naturliga miljöer. Golfbanans miljö fascinerar många spelare som ser på denna golfbana som en utmaning för sitt spel. Det gröna området i Las Ramblas Golf är enormt och generöst, med massor av snabba och mjuka backar som skapar fantastisk upplevelse för alla spelare och även besökare. Las Ramblas golf har också en modernt klubbhus med vacker terrass, perfekt för att äta lunch eller middag och en trevlig bar som serverar all det lokalt producerat vin och öl. Det finns också en stor träningsanläggning.

Detta område är ett riktigt paradis för golfälskare! Las Ramblas ligger endast 5 till 10 minuters bilresa till 3 andra berömda golfbanor: Campoamor, Villamartin och Las Colinas. Man behöver inte vara golfare för att älska Las Ramblas eftersom det finns anläggningar för att spela tennis, cykling, mountainbike eller bara en promenad längs den vackra kanalen.

La Fuente ett  kommersiellt centrum ligger bara 3 minuters bilresa med massor av restauranger, barer, affärer, bank, mataffär (Mercadona), apotek, mm.

Stränder i La Zenia, Cabo Roig och Campoamor ligger i bara 5 till 10 minuters bilresa och du har Alicante flygplats på 65 km avstånd

Pris 249.000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

Kontakta oss så ordnar vi en visning av bostaden.

Område / Adress

Golf Las Ramblas de Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades