Fin villa i Laguna Green, Orihuela, med privat pool och nära golf!

210.000 € · Villa · Till salu

Information

Nu har vi förmånen att för kunds räkning sälja denna mycket välskötta fristående villa med privat pool i Urbanización Laguna Green i Orihuela!

Villan är byggd 2008 och är belägen på en mycket attraktiv hörntomt om 270,2 kvm. Villan utgörs av tre stora sovrum, två badrum (varav ett en suite), vardagsrum samt kök med matplats och en separat matsal. Villan har även en terrass om 13.5 kvm med utgång från vardagsrummet samt en enorm takterrass om ca 57 kvm med magnifik utsikt över bergen samt den omgivande jordbruksmarken. Samtliga sovrum har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng eller två enkelsängar. Villan är fullt luftkonditionerad. Tomten rymmer privat parkeringsplats för en personbil. Trädgården är vackert uppvuxen med lättskötta växter. Polen mäter ca 5,3 X 3 m och har ett ostört läge på tomten. Villan är ansluten med fiberkabel för internet samt kabel för engelska kanaler via föreningens parabolantenn. Villan har ett mycket ostört läge på en av de bästa tomterna i området.

Laguna Green är ett fullt etablerat område med tillgång till all tänkbar service inom promenadavstånd. Vad sägs om mindre än tio minuters promenad till den mycket väl ansedda golfbanan Vistabella Golf? Banan är designad av Manuel Piñero, vinnare av bl.a. Ryder Cup, PGA och World Cup. Inom 15-20 minuter med bil finner du ytterligare ett stort antal golfbanor bl.a. LaFinca, VillaMartin, CampoAmor, LasRamblas. Inom promenadavstånd och inom området Laguna Green finns fem restauranger, en tapas bar, tre pubar samt livsmedelsbutik och apotek. Området är övervakat av väktarbolag för de boendes säkerhet. Det finns även bussförbindelse, bl.a. till LaZenia Boulevard och Orihuela samt skolbuss. Som boende i området har du även tillgång till en fin gemensam pool. Föreningen har en egen webplats för informationsspridning till de boende.

Med bil når man på ca:

  • 25 – 30 min Alicante Airport och Murcia Airport.
  • 10 min till LosMontesinos, Ciudad Quesada och SanMiguel de Salinas med stort utbud av butiker och restauranger, samt apotek och sjukvård.
  • 15 – 20 min till Guardamar som har bland de finaste sandstränderna på CostaBlanca.
  • 15 – 20 min till Torrevieja med badstränder, marina, strandpromenad med restauranger, stort sjukhus och alla övriga utbud som finns i en större stad.
  • 15 – 20 min till LaZenia Boulevard, ett stort, nytt köpcentra.

Årlig kommunal fastighetsskatt är på ca 275€. Avgiften till gemensamhetsföreningen för sophämtning, städning av gator, drift av gemensam pool m. m. är ca 325€ per år.

Begärt pris för denna välskötta villa: 210.000€ plus lagstadgad skatt och avgifter.

Kontakta oss idag för en visning!

 

 

Område / Adress

Calle Granado, 03319 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades