Fina bostäder med gångavstånd till strand i Pilar de la Horadada!

166.000 € · Radhus · Till salu

Information

Njut av soliga dagar året runt i härliga Pilar de la Horadada!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Staden och har en stor andel spanska fastboende invånare under hela året vilket bidrar till den genuint spanska känslan. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du lätt med cykel eller med en härlig promenad (ca 1100 meter). Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Pilar och Torre de la Horadada ligger längst söderut i vår region men ändå bara ca 50 minuter från Alicante flygplats.

Från bostäderna är det promenadavstånd till all tänkbar service som restauranger och shopping. Till kända platser som det enorma köpcentret La Zenia Boulevard, Playa Flamenca och Punta Prima är det endast 25-30 minuter. Torrevieja når du på ca 20 minuter. Från ditt nya hem i Pilar de la Horadada tar du dig därmed enkelt till både servicetjänster och alla kända platser längs kusten i Costa Blanca, till fots eller med cykel.

I detta område finns både lägenheter med två sovrum och två badrum på bottenvåningen med trädgård eller en trappa upp med takterrass. Här finns också duplex med tre sovrum med både trädgård och takterrass, välj det som passar dig bäst.

Lägenhet, två sovrum, på bottenvåning med trädgård från 126.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Lägenhet, två sovrum,  en trappa upp med takterrass från 138.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Duplex, 3 sovrum, med trädgård och takterrass från 166.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Område / Adress

Calle Sol, 30A, 03190 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades