Fina bostäder nära havet!

från 173.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Dessa prisvärda bostäder ligger i den gamla genuina orten Torre de la Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast några hundra meter till Costa Blancas vita stränder! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har endast 1 km till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig  längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.

Bostäderna har två eller tre sovrum och två badrum, de är modernt designade för maximalt ljusinsläpp.

Det gemensamma området bjuder på en rejäl pool med avdelad barnpool, dusch och en fin trädgård. Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!

Det finns flera lägenhetstyper att välja mellan, antingen tre sovrum på bottenvåningen med egen trädgård eller en trappa upp lägenhet med två sovrum och en stor solterrass på taket.

Bostäderna räknas vara leveransklara mars 2018
Två sovrum, två badrum en trappa upp med balkong och stor takterrass från 173 900 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

 

Tre sovrum, två badrum på bottenvåningen med trädgård från 186 900 euro plus skatt och lagstadgade avgifter
Passa på att boka din redan idag!

Område / Adress

Lugar Zona Valor 55, 3P, 03191 Torre de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades