Fina parhus i La Zenia, nära till allt!

från 177.000 € · Radhus · Till salu

Information

Njut av La Zenia beach samtidigt som du har nära till allt! Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Lev i härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en mängd affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen.

Du har bara några minuters promenad till ett av Europas största shoppingcenter, La Zenia Boulevard.

På lördagar kan du göra ett besök på den lokala marknaden vid Playa Flamenca för att köpa frukt och grönsaker, skor, väskor och kläder.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 35 km bort bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Dessa fina parhus är byggda 2007 men är totalrustade till standard enligt nybyggnation! Här kan du njuta av både egen trädgård och privat takterrass. Många av tomterna har plats för privat pool mot ett tillägg på 5500 euro. Parhusen har tre sovrum och två badrum samt en extra toalett. Det finns fina terrasser som varierar från 48m2 till 63 m2.

 

 

Grundpris är från 177 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Bostaden kan levereras efter 1-2 månader efter tecknat avtal.

 

Visningsbostaden är till salu komplett för 222 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter om du vill flytta in omgående.

 

 

Område / Adress

Calle Lapislázuli, 18, Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades