Fina radhus vid havet i El Campello

291.000 € · Radhus · Till salu

Information

El Campello tillhör Alicante-provinsen på Costa Blanca. El Campello är en charmig levande medelstor spansk stad. Befolkningen varierar från ca 26’511 invånare vintertid, till ända upp emot 100’000 vid högtider, festivaler och under sommartid.  Här finns all service som behövs såsom affärer, restauranger. Kommunikationerna är goda med spårvagn till Alicante i söder eller Benidorm i norr.

El Campello har 250 soldagar om året, och årsmedeltemperaturen ligger på behagliga + 19º!

Närheten till havet är förstås också en fördel för staden! Till El Campello hör hela 23 km kust. Förutom den enastående sandstranden finns här också klippstränder att snorkla eller bada från. Stranden har naturligtvis blå flagg och är försedd med badvakt.

Här finns dessa mycket påkostade radhus, de finns i flera modeller med två eller tre sovrum och ligger i ett gated community med fint gemensamt område. Radhusen har en ljus och öppen planlösning för att maximalt njuta av medelhavsklimatet. Samtliga har takterrass och eget garage. Komplett air-kondition i dolda kanaler ingår samt även en rad andra finesser.

Pris från 291 000 euro plus skatt och lagstadgad avgift

 

 

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna bostad.

 

 

Område / Adress

Carrer de Sant Bartolomeu, 119, 03560 El Campello, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades