Fina villor/parhus i genuint spansk liten stad!

229.000 € · Radhus · Till salu

Information

Inflyttningsklar villa/parhus perfekt för åretruntboende.

Villan består av tre sovrum och tre badrum, varav två är en suite.

Bottenvåningen utgörs av ett stort vardagsrum, matsal med öppen planlösning, ett modernt kök med utgång till en grillplats och direkt utgång till trädgården. På denna våning finns även ett sovrum och en toalett.

På första våningen finns två stora dubbelrum, båda med egna kompletta badrum. Den stora sovrummet har den allra modernaste designen och badrummet har dubbla handfat.  Här finns också utgång till en stor terrass med utsikt över bergen Sierra de Orihuela. I källarplan har villan ett mycket fint dubbelgarage vilket bäddar för permanent boende.

Villan ligger i Benijofar vilket är en genuin och mycket fin spansk stad, från villan har du gångavstånd till allt du behöver och endast 5 minuter från två golfbanor.

I Benijofar finns många kulturella, historiska och andra sevärda platser. Du kommer att kunna turista i din egen hemstad och under lång tid upptäcka nya saker. Här finns unika naturområden av stort värde, underbara områden för rekreation och picknick samt kulturhistoriska byggnader vilka skänker staden sin unika prägel.

Pris 229 000 euro plus lagstadgad skatt och avgift.

Välkommen att höra av dig så ordnar vi en visning av bostaden! 

Område / Adress

Calle Vicente Blasco Ibáñez, 67, 03178 Benijófar, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades