Fina villor med spektakulär utsikt i Villamartin!

från 239.900 € · Villa · Till salu

Information

Villamartin ligger på Costa Blanca, strax väster om Torrevieja. Villamartin ligger inom kommunen Orihuela och provinsen Alicante. Villamartin ligger mindre än en timmes bilfärd söder om Alicante flygplats och en tjugo minuters bilresa norr om Murcia flygplats vilket gör platsen mycket populär bland för människor som vill äga ett andra hem i Spanien.

Villamartin ligger bra placerad med nära till allt. Här finns all daglig service du behöver såsom  bank, livsmedelsbutiker, läkarmottagning, frisörer, golfshop tillsammans med ett utbud av barer, nattklubbar, kaféer och restauranger. Den närmaste stranden är La Zenia bara några minuter i bil bort.

Området är mycket populärt bland golfare, här finns två mycket fina banor: Golf Villamartin, som var värd för Mediterranian Open 1994, och Golf Las Ramblas som också är en mycket omtyckt bana.

Dessa villor består av tre sovrum och tre badrum. På taket finns dessutom en takterrass med en spektakulär utsikt över saltsjöar, pinjeskogar och hav. Dessa villor har ett mycket rymligt vardagsrum / matrum och kök med öppen planlösning, på bottenvåningen finns också ett sovrum och ett badrum. Trappan leder upp till första våningen som har två dubbelrum, båda har inbyggda garderober och varsitt badrum en-suite. Båda sovrummen har också tillgång till en stor terrass, från denna våning har du trappan upp till den stora takterrassen, här finns plats för ett rejält utekök för den som önskar. Villorna levereras med förinstallation av A/C i dolda kanaler.

Möjlighet till privat pool på tomten finns.

Detta är ett bra tillfälle att förvärva en stor villa till ett bra pris nära havet och nära alla bekvämligheter.

Pris från 239 900 euro plus lagstadgad skatt och avgift.

Välkommen att höra av dig för er information!

Område / Adress

Calle Tramontana, Villamartín, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades