First Line med enastående utsikt över vacker marina!

199.950 € · Lägenhet · Till salu

Information

Bostad precis vid havet? Detta är en möjlighet som du har väntat på!

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

 

Dessa lägenheter ligger first line vid stranden och marinan i Mar Menor. Du kan välja om du vill ta ett dopp i Mar Menor eller Medelhavet.

 

Det finns två lägenheter kvar i detta projekt

Våning ett med tre sovrum, boyta 6112,25 kvm, med enastående vacker utsikt från flera av rummen, pris 199 950 euro+ skatt och avgift

Våning två med tre sovrum, boyta 6112,25 kvm, med enastående vacker utsikt från flera av rummen, pris 199 950 euro+ skatt och avgift

 

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

 

Område / Adress

Av. Generalísimo, 95, San Pedro del Pinatar, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades