Fräsch lägenhet på bottenvåningen eller en trappa upp med takterrass!

165.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Punta Prima har ett underbart läge precis vid havet. Det är en typisk spansk badort på den södra delen av Costa Blanca. Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Punta Prima har härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en lång strandpromenad med affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen. Punta Prima ligger tio minuters bilresa söder om Torrevieja, och alla dess bekvämligheter såsom shoppingcentrum, Las Habaneras, vattenpark, kasino, bowling, marina och Playa Flamenca med sina vackra stränder. För de mer energiska kan du nå Torrevieja till fots på trettio minuters promenad längs den fina kusten.

På lördagar kan du göra ett besök på den lokala marknaden vid Playa Flamenca för att köpa frukt och grönsaker, skor, väskor och kläder.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 45 minuter bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Dessa lägenheter är mycket bra placerade, restauranger har du i kvarteret bredvid och stranden ligger endast en kilometer bort.

Bostäderna består av två sovrum och två badrum, vardagsrummet har en öppen planlösning och smälter ihop med köket, härifrån har du direkt utgång till en fin terrass. Lägenheterna en trappa upp har dessuton en takterrass på 50 kvadrat med plats för utekök.

 

Samtliga fastigheter har tillgång till härligt gemensamt grönområde och poolområde.

Detta är ett byggbolag som bygger med extremt fin slutfinish!
Lägenhet, markplan – 165 000 euro:

2 sovrum
2 badrum
Vardagsrum och kök
Terrass 11,9 m2
Lägenhet, 2: a våningen – 175 000 euro:

2 sovrum
2 badrum
Vardagsrum och kök
50 m2 takterrass
Samtliga fastigheter har tillgång till härligt grönområde med pool.
Samtliga priser anges exl skatt och avgift.

 

Område / Adress

Urbanizacion Ceñuela la II, 122R, 03185, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades