Fräscha radhus nära stranden i San Pedro del Pinatar

från 163.000 € · Radhus · Till salu

Information

Drömmen om en bostad med gångavstånd till stranden är fullt möjlig!

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Dessa fina och prisvärda hus ligger nära till allt! Den vackra stranden, Lo Pagan Beach ligger endast några hundra meter bort. Alicantes stora flygplats når du på en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Huset består av tre sovrum, två badrum. På bottenvåningen finner du ett trivsamt vardagsrum, ett öppet kök, badrum och ett sovrum. Terrasser och uteplatser är väl tilltagna. På övervåningen finner du två sovrum och ett badrum. Härifrån når du en balkong/terass samt ytterligare en stor (32 kvm) solterrass på taket.

Området har ett gemensamt område med pool och lekplats. Detta är ett boende för hela familjen att njuta av!

Kontakta oss så ordnar vi en visning av bostaden!!

Från 163 000 € + skatt och lagstadgade avgifter

 

 

 

Område / Adress

San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades