Härlig lägenhet i Torrevieja inklusive möbler för otroliga 133 000 euro!

133.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Aguas Nuevas anses vara en av de bästa bostadsområdena i Torrevieja och här har du alla tjänster och faciliteter inom bekvämt avstånd. Det är bara fem minuters promenad till skolor, shoppingområden (snabbköp, barer, restauranger, butiker). Torrevieja´s sportcenter ligger också i närheten.

Njut av en lägenhet med egen trädgård!

Vi vill uppmärksamma att detta fina projekt fortfarande erbjuder en tillgänglig lägenhet den vetter mot öst med härlig morgonsol!

Observera att i priset för denna lägenhet ingår vitvaror och möbler! Även parkering ingår! Bara för dig att flytta in och njuta.

 

Lägenheten är fin med hög finish och genomtänkta detaljer du kommer att trivas med.

 

 

Pris 133 000 euro plus skatt och avgift

Kontakta oss så ordnar vi en visning av lägenheten!

 

Område / Adress

Av. de Paris, 17, 03183 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades