Härlig villa 400 meter från stranden inklusive allt!

295.900 € · Villa · Till salu

Information

Dessa fina bostäder ligger i den gamla genuina orten Torre de la Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast några hundra meter till Costa Blancas vita stränder! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har nära till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.
Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!
Bostäderna ligger nära till allt! Den vackra stranden ligger bara några hundra meter från dig! Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Villan ligger endast 400 meter från stranden!

Denna villa är byggd med tre sovrum och tre badrum och är helt idealisk för familjer som önskar gott om utrymme och komfort. Rymligt vardagsrum och kök, med köksinredning i vackert utförande.

Villan mäter 114 m2. Terrass och takterrass utgör tillsammans 37,8 m2.

 

I detta projekt finns flera villatyper och olika tomter, välkommen att höra av dig för mer information.

I priset ingår möbler, vitvaror och belysning. Bara att flytta in!

PRIS  295 900 euro plus lagstadgade skatter och avgifter.

 

Område / Adress

Calle de los Ángeles, 69, 03191 Torre de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.



Meddelandet skickades