Härliga parhus i Agua Nuevas i Torrevieja med gångavstånd till allt!

från 240.000 € · Radhus · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Dessa parhus byggs i en sluttning upp mot den högsta punkten i området vilket ger en mycket svårslagen utsikt från takterrasserna. Varje parhus byggs i en nivå ca en meter högre än de nedanför vilket göra att utsikten är perfekt från varje hus. Förutom sol hela dagen året runt så ser man Medelhavet på håll i öster, hela Torrevieja city, underbar utsikt över den stora rosa saltvattenlagunen i väster, samt bergen i fjärran. Utsikten är så nära 360 grader det går att komma och helt unikt så nära en större stad som Torrevieja. Från takterrassen njuter man året om av en spektakulär solnedgång då solen går ner rakt över saltvattenlagunen. Närmsta stora livsmedelsbutik ligger inom synhåll, där finns även restauranger, vitvaruhandlare, apotek, frisör m m. Här ligger även närmsta busshållplats som tar er in till centrum eller strand. Husen byggs i högsta kvalitét av en familjeägd byggmästare med 45 år i branschen. Tillsammans med arkitekten så erbjuder de kundanpassningar av bostaden efter kundens önskemål. Till exempel så går det enorma garaget att göra om till att bli en lägenhet med egen toalett. De har färdiga sådana lösningar då en annan kund redan låter utföra en sådan. Det blir fortfarande plats över för ett garage för en personbil om man så vill. Den ursprungliga garageporten är hela fem meter bred och efter anpassningen så blir det både en dörr in till lägenheten och en något mindre garageport på runt tre meter. På det sättet kan det bli två bostäder i en, båda med egen entré. Både infartsgrinden till området och garageporten levereras med automatik och fjärrkontroll. Ni har ett stort utbud av kakel och klinker att välja mellan för att få huset precis som ni vill ha det. Denna bostad är mer än bara en bostad för semesterändamål, detta är ett riktigt hus perfekt även för permanentboende. Tomten är tillräckligt stor för att rymma en privat pool och fortfarande medge plats för markterrass eller odlingsmöjligheter. Nedfarten till garagen som är mellan raderna av hus gör att området blir luftigt och trevligt med ett behagligt avstånd till grannarna. De gemensamma ytorna utgörs av naturgräs samt en mycket fin pool med infinity-avslut. Poolen har de maximala mått som en pool får ha utan att det skall krävas närvaro av en badvakt. Poolen mäter hela 10,5 x 20,5 meter.

I detta projekt i  byggs 20 parhus. De rymmer 106 m2 boyta, de har  tre sovrum och tre badrum. Varje bostad har en rejäl solterrass på ca 75 kvm med plats för utekök om man så önskar.

Inflyttning februari 2017

PRIS: från 240 000,- euro + omkostnader.

 

Hör av dig redan idag för att boka ditt nya hem!

 

Område / Adress

Av. Asociación Victimas del Terrorismo, Torrevieja, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades