Läcker golfvilla first line på La Roda Golf!

från 337.000 € · Villa · Till salu

Information

Fantastiska villor first line vid La Roda Golf and Beach Club!

Roda Golf & Beach Resort ligger nära stranden i Mar Menor och Medelhavet och bara en kort promenad från den livliga kuststaden Los Narejos. Anläggningen är lätt att komma till med  bara fem minuter från San Javier internationella flygplats och bara 45 minuter från Alicantes internationella flygplats.

Anläggningen kan skryta med härliga miljöer omgivna av  medelhavs-vegetation. På klubbhuset finns en mycket högklassig restaurang och på terrassen  kan du få allt från en enkel fika till prisbelönta avsmakningsmenyer med mycket högklassigt vin.

Vill du förbättra ditt golfspel finns här alla förutsättningar!  Roda Golf har nyöppnat sin utbildningsenhet som är uppbyggd enligt PGA standard. Här finns också driving range, putting green and chipping område. Utbildningsenheten innefattar också Trackman, Sam Puttlab, Video Swing Analysis, KVest 3D bland mycket andra hjälpmedel som kommer med säkerhet att förbättra ditt golfspel.

Dessa lyxvillor, first line till la Roda golf kommer att utgöra en fantastisk bas i ditt liv! De är modernt designade, genomtänkta in i minsta detalj och byggda med högsta kvalitet. Allt för att du skall trivas och njuta av livet!

Villorna är byggda på tomter på totalt 300 kvm, utsikten är bedårande över den vackra omgivningen! Byggytan på 152,25 kvadratmeter består av 101,15 boyta och resterande ytor är terrasser och sällskapsytor.

Det finns tre sovrum och tre badrum varav två är en-suite.

I entrén på bottenvåningen möts du av ett stort öppet kök/matplats och vardagsrum i ett, här finns en direkt utgång till din trädgård. På bottenvåningen finns också ett badrum och ett sovrum som också har direkt utgång till terrassen och trädgården.

En trappa upp finns ytterligare två sovrum, båda med varsitt badrum en-suite. Båda sovrummen har dessutom direkt utgång till den väl tilltagna balkongen/terrassen med utsikt över golfbanan.

På tomten finns även plats för parkering och din alldeles egna pool.

Pris från 337 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

6×3 meter privat pool erbjuds som ett tillval till ett pris om 14 000 euro

Beräknas leveransklara september 2017

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna fantastiska bostad!

Område / Adress

Calle D, 38, 30739 San Javier, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades