Lägenhet med egen trädgård i San pedro del Pinatar!

från 141.000 € · Lägenhet · Till salu
Passa på ett återbud på en hörntomt!

Information

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Lägenheterna har en öppen och ljus planlösning med egen privat trädgård i varierande storlek

Området har en stor gemensam pool med soldäck för härlig avkoppling.

Dessa mycket fina bostäder ligger nära till allt! Den vackra stranden, Lo Pagan Beach ligger endast några hundra meter bort. Alicantes stora flygplats når du på en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Området består av 16 bostäder som delar på en gemensam pool.

 

Detta är ett återbud på en hörntomt i ett mycket populärt område, var snabb om du är intresserad.

 

Lägenhet med två sovrum och två badrum på hörntomt. Egen trädgård som mäter 121,64 kvm.

 

Pris 141 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Område / Adress

Av. Obdulio Miralles Serrano, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades