Inflyttningsklar lyxig lägenhet i fint område!

172.000 € · Lägenhet · Till salu
Endast en lägenhet kvar!

Information

Nybyggd markplanslägenhet med både balkong och uteplats med liten trädgård. 3 sovrum / 2 badrum. Stor gemensam pool. Gångavstånd till havet och stranden i Punta Prima.

Denna lägenhet passar er som; vill bo i en ljus och fin lägenhet, i ett fräscht område, ha tillgång till stor pool, kunna gå till havet och dessutom ha nära till restauranger och affärer.

Lägenheten ligger på markplanet i ett 2 våningshus, i ett av de nya områdena i Punta Prima. Vid entrén finns en solig uteplats med plats för matgrupp.
Ljust vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Nytt modernt kök. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, ett badrum i anslutning till vardera sovrum.

Från det ena sovrummet finns en utgång till balkongen, och från balkongen har ni utsikt mot områdets fina pool. Hela poolområdet är väldigt fint och lyxigt. Området är så kallat gated community så inga obehöriga kommer in.

Förberett för ac i alla rum. Garageplats finns att köpa för 3.000 euro.

Området ligger cirka en kilometer från havet. Det går bra att gå eller cykla till stranden. Området är ”året-runt-öppet”, här bor och lever mycket folk hela året så alla restauranger och affärer är öppna vilket innebär att området aldrig känns mörkt och öde. Ca 500m till Punta Prima centrumet med affärer och många små trevliga restauranger.

Pris 172 000 euro plus skatt och avgift

 

Område / Adress

Calle Escorpiones, 3, 03189 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades