Lyxvilla i La Marina!

från 198.900 € · Villa · Till salu
Endast en villa kvar till priset 198 900 euro!

Information

Välkommen till La Marina! Här njuter du av typiskt medelhavsklimat unikt för Costa Blanca med milda vintrar, lagom heta somrar som sträcker sig långt in på det som vi är vana att kalla höst och omkring 325 soldagar per år. Med långa blåflaggade sandstränder omgivna av sanddyner och skyddad pinjeskog kan du njuta av stränder och havsvatten av högsta klass. La Marina är ett unikt område där du kan njuta allt från sol och bad, häpnadsväckande naturupplevelser, sportupplevelser samt närhet till all tänkbar service och restauranger.

Med de vackra saltsjöarna, Salines de Santa Pola in på knuten så kommer du vänja dig vid att se flamingos flyga över din bostad. Du har även ett givet mål för dina kvällspromenader längs någon av de preparerade lederna i naturreservaten. De skyddade områdena garanterar att ej överetablering av bostäder kan ske i framtiden.
Denna lyxvilla har tre sovrum och två badrum samt en extra toalett. Planlösningen är öppen och ljus och består av ett rymligt vardagsrum, öppet kök, tre sovrum varav ett sovrum på bottenvåningen har ett badrum en-suit och de två sovrummen en trappa upp har ett gemensamt.  Villorna byggs i absolut högsta kvalitet och standard. De har en mycket bra energideklaration och är mycket väl genomtänkta för din trivsel. Villan har också en vacker terrass på bottenvåningen, off road parkering och möjlighet att en privat pool i din trädgård.  Förutom terrass på bottenvåningen har du dessutom en rejäl solterrass på taket. Denna fantastiska och mycket eleganta villa är placerad i ett utmärkt läge med flera olika stränder, golfbanor och köpcentrum på några minuters avstånd med bil. Alicante flygplats är mindre än 30 minuter bort och Murcia flygplats ca 50 minuter bort. Placeringen av huset erbjuder maximal solsken och komfort.

Pris från 198 900 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Privat pool kostar 12 500 euro plus skatt.

Möbelpaket inkusive air-condition och vitvaror kostar 17 800 euro plus skatt.

 

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna fantastiska villa!

 

Område / Adress

Calle Félix Rodríguez de la Fuente, San Fulgencio, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades