Mycket fin lägenhet med takterrass i El Campello!

293.500 € · Lägenhet · Till salu

Information

El Campello är en stad som tillhör provinsen Alicante på Costa Blanca. Det är en charmig, levande, medelstor och mycket spansk stad vid Medelhavets strand. Som en utpräglad kuststad har El Campello hela 23 km kust. Strax söder om stadskärnan sträcker den flera kilometer långa Playa Muchavista ut sig, en av de bästa och längsta sandstränderna i provinsen. Norr om staden sträcker sig en otroligt vacker kustlinje som på sina platser är dramatiskt vacker. Här finns gott om sk. calas, ett till synes ändlöst antal naturliga havsvikar att upptäcka. Även de flesta calas har badvakter sommartid. Befolkningen varierar från ca 26.500 invånare vintertid, till ända upp emot 100.000 vid högtider, festivaler och under högsäsong. Här finns all service såsom affärer, apotek, barer och restauranger. Kommunikationerna är goda med spårvagnen TRAM till Alicante i söder och Dénia via Benidorm i norr. Det är lätt att förstå att El Campello är en mycket populär ort både bland spanjorer som söker en semesterbostad vid havet och bland nordeuropéer.

El Campello har mer än 250 soldagar om året, och årsmedeltemperaturen ligger på behagliga +19º

Dessa mycket bra placerade bostäder ligger endast ca 150 meter från stranden. Allt du behöver finns inom gångavstånd, matbutik finns i huset bredvid och flertalet restauranger finns inom 100 meter. Den lokala polisstationen ligger bara 100 meter bort.

Fastigheten har hiss och är handikappanpassad

Varje lägenhet har porttelefon med videoövervakning

Varmvattenförsörjning sker med solpanel på taket av huset

Gemensamt Wi-FI finns installerat i huset

Lägenheterna har eldrivna persienner

Komplett air-condition ingår

Fläkt, spis och ugn ingår i priset

 

Här finns en penthouse/atico med två sovrum, två badrum och privat takterrass bokningsbar.  Boyta 66,26 kvm samt 66,4 kvm privat takterrass, pris 293.500 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

På bottenvåningen i denna fastighet finns en affärslokal på totalt 150 kvm inne samt även plats för uteservering för antingen café eller restaurangverksamhet, vänligen hör av dig till oss för mer information om denna.

 

Hör av dig till oss idag så ordnar vi en visning av denna fastighet.

Område / Adress

Carretera Benimagrell, 12, El Campello, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades