Mycket fina boenden med stor trädgård eller takterrass i Cabo Roig!

från 275.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Exklusiva lägenheter i radhus med havsutsikt i Lomas de Cabo Roig!

Njut av de bästa stränderna i södra Costa Blanca, en mängd olika vattensporter, ett brett utbud av restauranger och barer – allt inom bekvämt avstånd. Endast fyra kilometer bort finner ni ett av Europas största öppna köpcentrum, Zenia Boulevard med sina 150 butiker och restauranger. Området är fantastiskt beläget endast ca 1500 meter från de fina blåflaggade stränderna i Orihuela, det är även utmärkt anslutning till motorvägen som går längs kusten till närliggande städer och utflyktsmål.

Bostadsområdet ligger i en lugn miljö där du kan njuta av din fritid och samtidigt ha nära till alla bekvämligheter. Är golf din passion? Inom 10 minuter med bil når du tre etablerade 18-hålsbanor (Las Ramblas, Campoamor och Villamartin).

Lägenheternas boyta utgörs av tre sovrum och två badrum. Kök/matplats och vardagsrum har en öppen planlösning och direkt utgång till den härliga terrassen som vetter mot söder. Det största sovrummet har ett badrum en suite. Lägenheterna byggs med mycket hög standard och de är ljusa och har en härlig rymdkänsla. De levereras med fullt utrustade badrum med golvvärme och hela bostaden är förberedd för A/C. Utsikten från takterrasserna är fantastisk!  Varje lägenhet har privat parkeringsplats.

Det går att välja mellan lägenhet belägen på bottenvåningen som har egen trädgård och de som ligger en trappa upp vilka har en stor takterrass på hela 87 kvm. Trädgården är upp till 191 kvm vilket medger att du till exempel kan ha egna fruktträd. Takterrasserna medger både utekök och bubbelpool om man så önskar

I den stora gemensamma trädgården på finns härliga grönytor och en stor pool på 12 X 3,5 meter vilken medger daglig simträning!

Detta är ett utmärkt val för den som vill njuta sin semester eller för den som vill leva och bo hela året och uppleva det underbara klimatet och solen på Costa Blanca.

Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara under våren 2017

Pris för lägenhet på bottenvåning med trädgård från 275 000 Euro plus skatt och avgifter. 

Pris för lägenhet en trappa upp med takterrass på från 279 000 euro plus skatt och avgifter. 

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi mer information och visning.

 

Område / Adress

Calle Cabo de la Nao, Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades