Mycket fina bostäder i Torrevieja

från 158.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja! Detta är en ny fas efter ett enormt populärt projekt. Dessa säljs i raketfart!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Dessa fina  bostäder ligger bra placerat i Torrevieja. Allt du kan tänkas behöva finns inom gångavstånd.

Garage och förråd ingår i priset!

Bungalow med två sovrum, två badrum på bottenvåning med trädgård, pris från 158.900 Eur plus skatt och lagstadgade avgifter. (Det  går även att få ett tredje sovrum mot ett tillägg på 4000 Eur.)

Bungalow med två sovrum, två badrum en trappa med takterrass på från 178.900 Eur plus skatt och lagstadgade avgifter.  (Det  går även att få ett tredje sovrum mot ett tillägg på 4000 Eur.)

OBS bilder är från det tidigare projektet av samma byggbolag.

Vi ordnar gärna en visning av detta fina projekt.

Hör av dig omgående om detta är en bostad för dig, vi erbjuder 5000 Eur i rabatt vid köp med oss.

 

Område / Adress

Calle Maite Pagazaurtundua Ruiz, 31, 03183 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades