Mycket fina lägenheter nära havet!

från 169.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Mil Palmeras är ett mindre samhälle i södra delen av Costa Blanca. Den lilla bykärnan bjuder på allt du behöver i det dagliga livet, däribland flera barer och restauranger. Det är också nära till vackra Torre de la Horadada i söder. Campoamor strax norr om urbaniseringen ger dig också den utsökta känslan av att njuta det behagliga livet vid Medelhavet.

Denna plats är en av de bästa kustområdena längs hela Costa Blanca. Det är en fridfull plats, men också ett semestermål. Vädret är bra året runt på grund av dess är läge.

I denna idylliska regionen finns förmånen att njuta av såväl kulturella platser och naturligt vackra stränder.

Stranden i Mil Palmeras är helt naturlig med klart vatten, stranden är 346 meter lång den har gyllene och fin sand. Den har också flera fina lekplatser för de minsta. Den har Blå Flagg och ”Q” synonymt med god kvalitet för vatten, sand och anläggningar. Den beviljades också certifierade enligt ISO 170001, vilket innebär att den har mycket god tillgänglighet för rörelsehindrade.
För dem som älskar golf är detta ett perfekt läge eftersom endast på ett fåtal kilometers avstånd finns flera prestigefyllda golfbanor som: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller nya uppstickare som: Las Colinas och Lo Romero.

Mycket fina lägenheter med två sovrum och två badrum. Detta är bostäder för hela familjen exklusivt belägna på några minuters promenad från den underbara stranden. Du finner alla bekvämligheter inom några minuters promenad. Med bil når du enkelt både motorvägen AP-7 samt N-332 vilket tar dig snabbt till köpcentra eller till flygplatserna i Murcia eller Alicante.

Lägenheter på bottenvåning har en stor terrass och trädgård.

Köket är inrett med skåp och bänkar. Köksfläkt finns installerad. Sovrummen är försedda med garderober.

Lägenheten är förberedd med rördragningar för aircondition i sovrum och vardagsrum.

Området har stor gemensam pool, barnpool samt en stor jacuzzi i ett stort härligt grönområde på 2900 kvm för sol och lek.

Leveransdatum är planerat till mars2018.

Två sovrum, två badrum på bottenvåning med 22,8 kvm trädgård från 169 900 euro +skatt och avgift

Lägenheter med takterrass är slutsålda

Välkomna att höra av dig till oss så ordnar vi en visning och berättar mer!

 

Område / Adress

Calle Pío XII, 03191 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades