Mycket fina radhus i stort gemensamt område!

från 185.000 € · Radhus · Till salu

Information

Los Dolses är för tillfället ett av det hetaste området i södra Costa Blanca för köpare som letar efter den bästa platsen att bo på! Orihuela Costa beskrivs av många som södra Costa Blancas kronjuvel. Med ett böljande, grönt och kuperat landskap, 16 kilometer av vidsträckta sandstränder, ett stort utbud av högklassiga restauranger, golfbanor och nöje av alla slag så är området ett komplett, attraktivt och säkert val för de som söker ett bostadsområde som har allt.

Området omfattar flera populära stadsdelar så som, Playa Flamenca, Villamartín, Cabo Roig, Campoamor, Los Dolses, La Zenia, La Regia, Mil Palmeras m.fl.

Blå flagg-stränder som är övervakade av badvakter finns det gott om. 16 km av sandstränder borgar för en strandtät kustremsa och några av de vackraste sandstränderna i Spanien finner vi i området.

Det är inte svårt att förstå att det är populärt då Los Dolses är välförsett med alla bekvämligheter på nära håll. Här finns Los Dolses Commercial Centre med banker, affärer, stormarknad, frisörer, optiker, barer, restauranger, gym och dessutom en stor trädgård i centrum. Den lokala skolan har en blandning av elever av alla nationaliteter!

Ytterligare en orsak varför många väljer Los Dolses är närheten till de många fina golfbanorna, bland andra tre mästerskapsbanor: Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. Med mycket solsken året runt, kan du tillbringa en hel del tid på de fina greenerna.

Los Dolses kunde inte vara enklare att komma till. Det är fem minuter till motorvägen A7 som tar dig till Alicantes flygplats på 50 minuter och San Javiers flygplats på endast 20 minuter, båda erbjuder billiga flyg till och från Europa på daglig basis.  Lokala barer, restauranger och mataffär har du inom gångavstånd.

Här bor du i ett modernt bostadsområde bestående av 46 radhus med tre sovrum och tre badrum, balkong och terrass i markplan, trädgård och stor takterrass. Kök och allrum i öppen planlösning med stora glaspartier för maximalt ljusinsläpp, i källaren finns privat parkering.

 

Lite detaljer om radhusen:

Boyta: 101,30 m2

Terrasser och takterrass: 62,13 m2

Veranda och terrass på markplan: 33 m2

Garage och förråd inkl. trappor: 74,64 m2

Totala boarea och biarea: 272,50 m2

Beskrivning:

I källaren finns mycket stort garage/förråd.

På bottenvåningen finns ett  stort öppet vardagsrum/ kök/matplats med direkt utgång till den rejäla terrassen. Här finns också ett badrum och ett rymligt sovrum.

En trappa upp finns två rymliga sovrum båda två har badrum en-suite. Här finns också en terrass med trappa till den privata takterrassen.

På andra våningen finns en rymlig takterrass att njuta av den spanska solen och varför inte bjuda på en härlig middag i ett utekök?

Det finns ett stort gemensamt område med två underbara pooler, mysiga trädgårdar, promenadstråk och lekplatser för barn.

Radhusen är anpassade till dina behov och byggt av högsta kvalitet, med fokus för att skapa bekväma, moderna och funktionella hus.Dessa hus är perfekta att bo i året runt.

Möjlighet finns att få hiss installerad från källaren hela vägen upp till takterrassen!

Ett hus för alla smaker till ett rimligt pris !!

Dessa radhus är leveransklara november 2016

Pris från 185.000 € plus skatt och avgift

Kontakta oss om du vill ha mer information eller en visning av bostaden.

 

 

Område / Adress

Calle Azafrán, 3, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades