Mycket fina terrasslägenheter i Villamartin

från 165.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till detta nya, läckra projekt i Villamartin!

Villamartín är en stad vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver.

 

Bostäderna byggs enligt senaste byggnormer med en modern design.

Lägenheterna har mycket väl tilltagna terrasser där du kan njuta av solen.

Här finns ett mycket fint gemensamt område med pool, barnpool, jacuzzi och härliga grönytor.

Några få minuter i bil tar dig till flera fina stränder vid Medelhavet, välj din favorit mellan många fina blå-flaggade stränder.

 

Lägenhet med två  sovrum, två badrum, 87,2 kvm boyta, mycket fina terrasser från  165 000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

 

I priset ingår både garage och förråd.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning eller skickar mer information!

 

Område / Adress

calle pirineos, Villamartín, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades