Mycket fint parhus i trevligt gemensamt område!

från 181.000 € · Radhus · Till salu
Under juni ingår vitvaror!

Information

Välkommen till detta mycket fina projekt i Villamartin!

Villamartín är en stad vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver.

Dessa parhus byggs med två eller tre sovrum.

Den fina La Zenia stranden ligger bara några minuter med bil från bostadsområdet.

Komplexet byggs enligt senaste byggnormer med en modern design.

Samtliga bostäder har parkeringsplats i garage och förråd som ingår i priset.

Detta parhus ligger i ett lugnt och trevligt område. Inom några minuter i bil finner du allt du behöver!

Detta enastående parhus består av antingen två eller tre sovrum och två badrum, du väljer vilket alternativ som passar dina behov bäst. Hela bostaden är ljust designad och har öppen planlösning. Solterrass på taket ingår i priset och här finns möjlighet till ett rejält utekök. I din egen trädgård finns även plats för privat pool eller jacuzzi. Området har även en gemensam pool och härligt grönområde. Några minuter i bil tar dig till fina stränder vid Medelhavet, välj din favorit mellan många fina blå-flaggade stränder.

Detta område byggs med ett gemensamt pool- och fint grönområde.

Det finns även möjlighet att köpa dessa parhus fullt möblerade och inflyttningsklara, se nedan

 

Det finns flera olika villamodeller i detta område.

Parhus med tre sovrum, två badrum, 112,2 kvm boyta,  trädgård, solterrass på taket 181 000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

Parhus med tre sovrum, två badrum, 112,2 kvm boyta,  trädgård, solterrass på taket, helt möblerad och inflyttningsklar 211 750€ + lagstadgad skatt och avgifter.

 

Inflyttningsklara från september 2017.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning!

Område / Adress

Calle Navia, 515, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades