Mycket lyxig villa med pool och takterrass nära golf!

från 475.000 € · Villa · Till salu

Information

Enormt lyxiga villor endast några minuter från havet!

Fantastiska stränder som Cala de Finestrat , Playa de Poniente och Playa de Levante med otaliga vikar ligger bara några minuter bort, kilometer av sand och hav upptäcka. Finestrat ligger i provinsen Alicante här  finns tre av de finaste golfbanorna i regionen: Villamartin , Las Ramblas och La Finca Golf.

Costa Blanca anses privilegierad både för dess klimat och dess naturliga miljö med  gröna dalar och vackra berg. Här finns charmiga och pittoreska medelhavs byar som Moraira , Calpe , Javea , Altea , Alfaz del Pi eller Finestrat. Den sistnämnda är den plats som valts för dessa mycket exlusiva bostäder. En perfekt plats att njuta av solen och sträderna med din familj eller vänner. Finestrat är en förtjusande kuststad, här kombineras bergig majestätisk tystnad med grön sprudlande natur av de höga topparna i Puig Campana. Några minuters bilfärd från Finestrat hittar du unika platser och städer, såsom Castell de Guadalest omgiven av Aitana och Serrella Xorta bergen som ligger i en naturlig dalgång med samma namn. Denna lilla stad har blivit en av de mest besökta resmålen längs Costa Blanca.
Finestrat ligger bara 8 minuter från Benidorm och 50 kilometer från Alicante flygplats.

Villorna är byggda med högsta kvalitet inom alla områden, allt från kakel i badrummen till larm med kameraövervakning.  Det finns tre olika modeller att välja mellan med lite olika planlösning och storlek. Villorna har väl tilltagna terrasser däribland en rejäl takterrass.  Tomten är på totalt 455 kvadratmeter inklusive pool. Trädgården levereras färdigställd inklusive pool,  bevattning och belysning.  Elgrind ingår med fjärrstyrning samt många andra påkostade finesser.

Några villor finns nyckelfärdiga och klara för leverans!

Byggtid 15 månader från undertecknat kontrakt.

Pris från 475.000 euro plus skatt och avgift

Välkommen att kontakta oss så kan vi ge dig mycket mer information om dessa makalösa villor!

Område / Adress

Carrer Lisboa, 60, Finestrat, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades