Mycket prisvärda bostäder i läckert gemensamt område!

från 118.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

El Raso är en urbanisation som tillhör Guardamar, detta är ett trevligt bostadsområde. El Raso ligger högt placerad vilket ger mycket fin utsikt från flera platser i El Raso. Här finns restauranger och barer inom gångavstånd. All service du behöver når du med några minuter med bil, även Guardamars fantastiska stränder.

Guardamar del Segura ligger mycket fint vid kusten i provinsen Alicante, bara en halvtimmes bilfärd från Alicantes flygplats. Dess 11 kilometer av fina sandstränder lämpar sig såväl som soliga dagar på stranden som till en mängd olika vattensporter. Floden Segura flyter genom staden och det finns många olika arkeologiska platser såsom den feniciska staden La Fonteta och Las Dunas Caliphal Eremitaget (ett historiskt fort) bland mycket annat. Det finns två fina museum att besöka: Ethnological Museum och ingenjör Mira Houses Museum.

Guardamar har också flera mycket fina naturområden, här bör nämnas Lagunas de La Mata naturreservat, som har ett nätverk av stigar perfekt för promenader och cykling.

Detta är ett fint projekt, här finns bungalows i markplan med trädgård eller en trappa upp med privat takterrass. Du kan välja mellan ett eller två sovrum. Bostäderna omges av ett fantastiskt grönområde med en stor pool, en avdelad barnpool och ett fint spa. Det är ett privatområde så kallat gatedcommunity. Alla lägenheter har en  parkeringsplats under jord.
Lägenheterna har modern design. Stranden är bara 10 minuter bort och supermarket, restauranger, bank, busshållplats mm hittar du på vägen dit. Flera 18-håls golfbanor når du om du vill med några minuter i bilen.

Precis vid dessa bostäder planeras också ett affärscentrum med restauranger och butiker.

Leverans är beräknad till december 2018.

 

Bungalow med två sovrum, två badrum på bottenvåning med trädgård från 144.000 EUR plus skatt och lagstadgade avgifter.

Bungalow med två sovrum, två badrum med takterrass från 163.000 EUR plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Bungalow med ett sovrum, ett badrum på bottenvåning med trädgård från 118.000 EUR plus skatt och lagstadgade avgifter.

Bungalow med ett sovrum, ett badrum med takterrass från 133.000 EUR plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Välkommen att höra av dig till oss och berätta vilken modell som är intressant för dig så kontrollerar vi vad som finns tillgängligt och ordnar en visning!

 

 

Område / Adress

Calle del Cantaueso, 03149 Guardamar del Segura, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades