Mycket prisvärda radhus med egen pool i Torre de la Horadada

från 228.000 € · Radhus · Till salu

Information

Drömmen om en bostad med gångavstånd till stranden är fullt möjlig!

Dessa prisvärda bostäder ligger i den gamla genuina orten Torre de la Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast några hundra meter till Costa Blancas vita stränder! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har nära till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.
I din privata trädgård ingår en pool i priset 4×2 meter. Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!
Bostäderna ligger nära till allt! Den vackra stranden ligger bara 300 meter från dig! Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Radhuset består av tre sovrum och två badrum. På bottenvåningen finner du ett trivsamt vardagsrum, ett öppet kök, badrum och ett sovrum. Terrasser och uteplatser är väl tilltagna. På övervåningen finner du två sovrum och ett badrum. Härifrån når du en balkong/terass samt ytterligare en stor (32 kvm) solterrass på taket.

Detta är ett boende för hela familjen!

Kontakta oss så ordnar vi en visning av bostaden!!

Inflyttningsklara december 2017

Från 228 000 € + skatt och lagstadgade avgifter

 

Område / Adress

Calle Navengantes, 52D, 03191 Torre de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades