Mycket vackra bostäder i Punta Prima!

från 245.000 € · Villa · Till salu

Information

Punta Prima har ett underbart läge precis vid havet. Det är en typisk spansk badort på den södra delen av Costa Blanca. Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Punta Prima har härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en lång strandpromenad med affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen. Punta Prima ligger tio minuters bilresa söder om Torrevieja, och alla dess bekvämligheter såsom shoppingcentrum, Las Habaneras, vattenpark, kasino, bowling, marina och Playa Flamenca med sina vackra stränder. För de mer energiska kan du nå Torrevieja till fots på trettio minuters promenad längs den fina kusten.

På lördagar kan du göra ett besök på den lokala marknaden vid Playa Flamenca för att köpa frukt och grönsaker, skor, väskor och kläder.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 45 minuter bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Denna villa är mycket bra placerad, restauranger har du i kvarteret bredvid och stranden ligger endast en kilometer bort.

Villan består av tre sovrum och två badrum, vardagsrummet har en öppen planlösning och smälter ihop med köket, härifrån har du direkt utgång till din privata pool.

Villan mäter 94,29 kvm och har också en terrass på 25,5 kvm

Samtliga fastigheter har även tillgång till härligt gemensamt grönområde och poolområde.

Detta är ett byggbolag som bygger med extremt fin slutfinish!

 

Pris från 245 000 euro plus lagstadgad skatt och avgift.

Område / Adress

Urbanizacion Ceñuela la II, 122R, 03185, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades