Lyxig villa nära stränderna i Los Alcazares!

299.950 € · Villa · Till salu
Endast en villa kvar, nu prissänkt!

Information

En enastående fin villa med gångavstånd till allt!

Los Alcázares är en liten före detta fiskeby, men nu växande kustort på den västra sidan av Mar Menor i provinsen Murcia, sydöstra Spanien.

Mar Menor (lilla havet) är Europas största saltvattenlagun, ansluten till det intilliggande Medelhavet genom flera kanaler har Mar Menor en yta på nästan 20 km² . Det faktum att det är 2-4 grader varmare än i Medelhavet, gör det till ett mycket populärt resmål för segling, vindsurfing, kiteboarding och andra vattensportentusiaster. Los Alcazares har flera blå flagg märkta stränder som utmärker god hygienen och bra underhåll.

Los Alcazares har en fast befolkning (2007) på drygt 14.000 som stiger till över 100.000 under semesterperioden varje sommar.

Den 13 oktober 1983 beviljades staden kommunalt självstyre, detta firas med en årlig veckolång fest med levande musik, shower, vindsurfingtävlingar och fyrverkerier.

Förutom det årliga firandet av den kommunala självstyret hålls många andra fester och festivaler under året, inklusive en stor medeltida marknad i slutet av mars varje år, och under de senaste två veckorna i augusti, ”La Huerta” en internationell folklore festival och fest för att fira regionens status som ”trädgården” i Spanien.

 

Villan består av 3 sovrum och 2 badrum med modern design för en härlig tillvaro. Allt med genomtänkta detaljer och exklusiva material. Villan ligger på en hörntomt.

I denna välplanerade bostad finner ni bland annat skjutdörrar i glas som leder direkt ut till en stor terrass med privat pool, en fin trädgård med plats för parkering.

På taket finns en stor solterrass som mäter 90m2, här finns plats för både utekök och jacuzzi.
Villan är underbart placerad, bara ca 200 meter från de populära stränderna i Los Alcazares. Du har promenadavstånd till huvudgatan i samhället, här finns banker, barer, bagerier, och restauranger.

Bostaden ligger 15 minuter med bil från San Javier (Murcia) flygplats. Alicantes flygplats når du på cirka en timme.
Längs den fina strandpromenaden i Los Alcazares finner du en mängd restauranger att välja mellan. Här kan du också njuta av den populära marinan.

Detta område erbjuder en mängd olika sportaktiviteter, inklusive en rad vattensporter.

Självklart har du också nära till många fantastiska golfbanor!

Pris 299 950 euro + skatt och avgifter

Hör av dig till oss redan idag så ordnar vi en visning av objektet, dessa villor är ovanliga med dess läge, kvalité och pris!

 

Område / Adress

Calle Mar Rojo, 1, 30710 Los Alcázares, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades