Prisvärda moderna lägenheter för alla åldrar vid stranden i Mil Palmeras!

från 129.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Fina, fridfulla Mil Palmeras ligger som en pärla med sin underbara sandstrand längs Costa Blanca. Längs den vackra stranden finns ett rikt utbud av cafeer och barer. På ett par minuters promenad längs kusten möts du av Torre de La Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har även nära till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. La Zenia Boulevard, ett av Europas största köpcentrum.ligger endast 10 minuter bort.

Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.
Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!
Bostäderna ligger nära till allt! Den vackra stranden ligger bara några hundra meter från dig! Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter.

Nu kan vi erbjuda ytterligare en etapp i detta populära komplex. De tidigare sålde slut på kort tid, vilket inte är förvånande om man ser till kvalitet, pris och läge!

Prisvärda moderna lägenheter om två rum och två badrum fördelat på ca 76 kvm. Detta är bostäder för hela familjen exklusivt belägna endast ett stenkast från den underbara stranden Playa de las Mil Palmeras. Vissa av lägenheterna har havsutsikt. Du finner alla bekvämligheter inom några minuters promenad.

Lägenheter på bottenvåning har en stor terass om ca 40 kvm på ena sidan samt en liten altan och privat trädgård om ca 23 kvm på den andra. Lägenheten består av ett modernt öppet kök och vardagsrum om 32 kvm vilket ger tillträde till båda sidor av huset. Två sovrum varav det ena har badrum en suite. Tomten medger privat parkering av en bil.

Lägenheter en trappa upp har en mycket fin balkong om ca 10 kvm. Lägenheten består av ett modernt öppet kök och vardagsrum om 32 kvm. Två sovrum varav det ena har badrum en suite.

Lägenheter på översta våningen har en mycket fin balkong om ca 10 kvm från vilken en trapp leder upp till en stor solterass om ca 67 kvm. Lägenheten består av ett modernt öppet kök och vardagsrum om 32 kvm. Två sovrum varav det ena har badrum en suite.

Köket är inrett med skåp och bänkar, köksfläkt finns installerad.

Sovrummen är försedda med garderober.

Lägenheten är förberedd med rördragningar för aircondition i sovrum och vardagsrum.

Området har två mycket stora gemensamma pooler båda är handikappanpassade och har barnpool samt stort områden för sol och lek.

Leveransdatum är planerat till maj 2017.

Två sovrum två badrum på bottenvåning med trädgård från 139 900 euro +skatt och avgift

Två sovrum två badrum en trappa upp med balkong från 129 900 euro+ skatt och avgift

Två sovrum två badrum en trappa upp med balkong och en extra takterrass från 230 900 euro+ skatt och avgift (obs endast en kvar, hörn med 58 kvm takterrass)

Välkomna att höra av dig till oss så ordnar vi en visning och berättar mer!

Område / Adress

Calle José Hierro, 03191 Pueblo Latino, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades