Privat pool eller takterrass i Los Altos, Torrevieja!

från 140.000 € · Lägenhet · Till salu
5000 euro rabatt i augusti!

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Dessa fina bostäder ligger i bostadsområdet Los Altos strax utanför Torrevieja. Mataffär har du bara något kvarter bort, flera restauranger och barer finns inom gångavstånd. En cykeltur på ca 4 km tar dig till fina stränder.

Samtliga lägenheter har två sovrum och två badrum.

Njut av en lägenhet med egen trädgård och privat pool med saltvattenrening eller en lägenhet en trappa upp med en takterrass på hela 68,9 kvadratmeter.

Samtliga bostäder har tillgång till en stor gemensam pool och fina grönytor.

Observera att i priset för dessa lägenhet ingår även:

Vitvaror i köket

Förinstallation av air-condition i kanaler

Porttelefon

Golvvärme i badrummen

Solpanel till varmvatten

Takbelysning i hela bostaden

Inbyggda garderober

 

Bostäderna är byggda med hög finish och genomtänkta detaljer du kommer att trivas med.

Leveransklara!

Priser:

Lägenhet en trappa upp med takterrass, dusch och grillplats  från 140 000 euro plus skatt och avgift

Lägenhet på bottenvåning med privat pool, dusch och grillplats  från 145 000 euro plus skatt och avgift

 

Kontakta oss så ordnar vi en visning av dessa mycket fina bostäder!

 

Område / Adress

Calle Lago de Sanabria, 5, 03186, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades